Psykoterapi      
Sorg - Angst - Stress - Samlivsproblemer
   Forside
  Etik
cheap mlb jerseys|MLB Jersey Shop

 

 

 

 

 

   Etik

Jeg ser det enkelte menneske som unikt og ekspert i sit eget liv og tilstræber, at mennesker når frem til deres egne konklusioner og løsninger. 

For mig er det vigtigt i et terapiforløb at snakke om både det psykiske, fysiske og åndelige, hvis det er relevant for dig, og du vil snakke om det; idet det kan have stor betydning for, hvordan du oplever dit liv.

Jeg har stor respekt for dig som person, dine ressourcer, ønsker og behov og vil sammen med dig finde nogle metoder og redskaber, så du kan komme videre med  fastlåste problemstillinger i dit liv.

Jeg skriver ikke journaler. Med din tilladelse kan jeg optage terapiforløbet på video til supervisionsbrug.

Jeg arbejder under fortroligheds- og  tavshedspligt. Dog har jeg anmeldepligt; hvis børn misrygtes eller har været/er udsat for overgreb eller du/I udsættes for livstruende vold. 

Der kan videregives oplysninger til andre, hvis du giver tilladelse til dette. Jeg vil ikke samarbejde med myndigheder, hvis det skal foregå uden dit samtykke; da jeg ønsker at være åben og ærlig uden nogle skjulte dagsordner. 

Hvis jeg har haft et individuelt terapiforløb med dig, og vi inddrager din partner i et parterapiforløb, kan det give et skævt forhold, da jeg kender dig meget bedre end, jeg kender din partner. I så tilfælde vil jeg bede dig om at fortælle din partner om vores forløb eller med jeres samtykke inddrage en anden terapeut, så din partner ikke føler sig "alene mod os".
 

Ovenstående etik indbefatter selvfølgelig både enkeltpersoner, par, familier og grupper; men for overskuelighedens skyld skriver jeg du. 

 


 
Mette Gjessing - Horsensvej 110 - 8300 Odder - Tlf. 93 84 87 09 - Email: mgs@psykoterapi-odder.dk


Webdesign JasMedia
Powered by WebOut