Psykoterapi      
Sorg - Angst - Stress - Samlivsproblemer
   Forside
  Etik
cheap mlb jerseys|MLB Jersey Shop

 

 

 

 

 

   Psykoterapi

Psykoterapi er en samtale eller dialog om det emne, som du/I ønsker at drøfte.

Ønsker du:
-at ændre dit liv, 
-at bryde gamle mønstre,  
-at finde dine resssourcer,
-at udvikle dig personligt,
-at få et bedre selvværd og at blive mødt med accept og respekt?
-at blive mere bevidst om dig selv, andre og dine relationer
  

Psykoterapeutiske samtaler er en mulighed for dig/jer til at gennemgå en personlig udvikling. Du er eksperten i dit liv, og jeg vil sammen med dig/jer finde ressourcer, redskaber og strategier til at afhjælpe eller mindske problemer.

Måden samtalerne foregår på afhænger af, om du kommer individuelt, som par, familie eller som en gruppe:


Individuel terapi:
Hvis du ikke allerede kender dine problemområder, vil jeg ved hjælp af lytning, dialog, samtale og  spørgsmål hjælpe dig til at finde frem til disse. Herefter vil jeg støtte dig i at finde løsninger eller se dine problemer og reaktionsmønstre fra forskellige indfaldsvinkler. Bagefter vil jeg støtte dig i at finde og bruge dine ressourcer til at håndtere det, der er svært eller finde metoder til at tænke og handle anderledes.

Parterapi:
I fortæller hver især om, hvad I oplever, der giver problemer i jeres samliv. Herefter vil jeg støtte jer i at lytte til jeres partner, så I begge får givet udtryk for jeres ønsker og behov til hinanden. Herudfra vil jeg sammen med jer finde metoder og redskaber, der kan afhjælpe eller løse jeres indbyrdes problemer. 

Familieterapi:  
Hvis èn i familien har problemer eller er i fysisk/psykisk ubalance, påvirker det oftest hele familien. Derfor er det vigtigt, at både børn og voksne får givet udtryk for, hvordan de oplever familien. Det er ikke sikkert hele familien skal med hver gang, da det kan være, at der er brug for par- eller individuel terapi, inden familien kan komme videre med deres problemer.

Gruppeterapi:
Hvis der er konflikter i en gruppe, er der ofte meget, der er usagt, uoverensstemmelser, forskelligheder eller èn, der bliver udnævnt som "det sorte får". Derfor vil jeg støtte den enkelte i at få snakket om indbyrdes konflikter, mens resten af gruppen hører på, så gruppen lytter og reflektere over de forskellige dialoger og aftaler.

Du kan kontake mig på mgs@psykoterapi-odder.dk eller tlf. 6081 0531.

Se folder om psykoterapi her 


 
Mette Gjessing - Horsensvej 110 - 8300 Odder - Tlf. 93 84 87 09 - Email: mgs@psykoterapi-odder.dk


Webdesign JasMedia
Powered by WebOut