Psykoterapi      
Sorg - Angst - Stress - Samlivsproblemer
   Forside
  Etik
cheap mlb jerseys|MLB Jersey Shop

 

 

 

 

 

   Tab-/sorggruppe

Når vi oplever tab og sorg, kan det være svært at tænke på andet. Fundamentet kan ligesom blive revet væk under os, og vi står ofte overfor eksistentielle spørgsmål.

Det kan f.eks. være tab af job, pårørende, førlighed, kæreste, en god ven, et nærtstående dyr eller, at man selv eller en af de nærmeste får en alvorlig sygdom. Her er det en stor støtte at have familie og venner, der vil lytte til en, støtte en fysisk, psykisk eller praktisk.

Nogen gange kan man selv eller andre tænke eller sige: "Nu må jeg/du også se, at komme videre", men det er ikke altid lige let.
Smerten af ophobet, ubearbejdet eller ufuldstændig bearbejdning af sorg kan påvirke os hele livet, så vi har svært ved at føle lykke.

Det er vigtigt nuanceret at se på den relation, vi havde til arbejde, pårørende m.fl. eller, hvad vi fik sagt, gjort eller ikke sagt eller ikke gjort:
Hvad ønsker vi ville have været anderledes bedre eller mere af og hvilke drømme, forhåbninger og forventninger havde vi til fremtiden? 
Det er vigtigt at få afklaret før, vi kan "sige farvel" og komme videre i livet. Det fjerner ikke savnet eller får os til at glemme, men det frigør energi til at komme videre i livet.

Her kan jeg tilbyde en tab-/sorggruppe, som en støtte til at bearbejde tab og sorg. Som udgangspunkt, vil gruppen mødes 5 gange med 3-4 ugers mellemrum.

Der starter kontinuerligt nye grupper op, når der er 5-8 personer tilmeldt!

Grupperne mødes i lægehuset Axelsen og Fausholt, vester Strandallé 56, 8240 Risskov eller
på Horsensvej 110, 8300 Odder.

Mulige tidspunkter for grupper er: Kl. 9.30-12.00, kl.13.30-16.00 og kl.19.00-21.30.

Hvis du/I kan samle en gruppe og være værter et andet sted, vil jeg gerne komme og  lede en tab-/sorggruppe hos jer.


Kontakt mig på mgs@psykoterapi-odder.dk eller tlf. 93 84 87 09, hvis du er interesseret.

Se folder vedr. tab-/sorggruppe her 


 
Mette Gjessing - Horsensvej 110 - 8300 Odder - Tlf. 93 84 87 09 - Email: mgs@psykoterapi-odder.dk


Webdesign JasMedia
Powered by WebOut